۱۳ پاسخ

اگه کمکی شروع کردبن اهنم باید بدین البته الان زوده برای شروع کمکی

دکترتجویزکرده پس چرارفتی دکتر اگربازم نگرانی یه دکتردیگه برو

طبق دستور پزشک بش بده عزیزم هرچه دکتر بت گفته انجام بده

بعضی دکترا بیسوادن اگه کمکی شروع نکردی نده من کمکی دادم از اول شش ولی دکتر نگفت اهن بده باید میدادم ولی

دو برابر وزن تولد قطره آهن شروع میشه

بله بچه من الان شش ماهش هست امروز آهن نوشته براش گفت باید فرنی هم بدم

دختر من ضربانش بالا هست گفتن شاید بخاطر کمبود آهن باشه فروگلوبین واسش نوشتن و غذای کمکی گفتن بده.وزنش از ۲ برابر تولدش ۱کیلو کم داره

دخترمنم دقیقا الان سه روزه شروع کرده دکتر براش نوشته روزی یک سی سی مشکلی نداره

اگه دوبرابر وزن تولدش شده بده مشکلی نیست روزی۱۵قطره

من دخترمو از ۶ ماه گفت بدم.وزنشم خوبه

آره آهنوازشش ماهگی میدن تاماه ششم مولتی و آدمیدن فقط

من میدم، فاقد گلوتن باطعم شکلات عالیه بده ن از4ماهگی میدن

ببین اهن هروفت دوبرابر وزن تولد شه میدن مثال میزنم. مثلا دوماهگی
سان اکتین سیاه هم نمیکنه