۹ پاسخ

این کتاب هست که خوبه

احتمالا بازی که انجام میدین تکراری شده تنوع ایجاد کنین خیلی موثره

بچه باید با لحن کودکانه و شعرهای شاد و خنده باهاش بازی کنید اسباب بازی های شاد و متنوع بذار جلوش کتاب های شاد بخون

سلام عزیزم نگاه ب چهره خودت کن وقتی بازی میکنی باهاش لبخند بزن حرف بزن بگو دوسشداری الکی بخند قلقلکش بده بوسش کن ببین چطوری میخنده 😂نوزادان خیلی باهوش هستند طوری رفتار میکنند که از شما میبینند الان توی سنی هست که تقلید چهره میکنه اگر بخندی اونم میخنده امتحان کن عزیزم موفق باشی

لابد دعواش کردی یا براش لبخند نزدی 😂

عزیزم چرا برا تو ک باید بیشتر بخنده

دقیقا منم این مشکل رو دارم.همش فکر میکنم دوستم نداره.واسه همه می‌خنده به جز من.این کارش رو که دیدم انگار افسردگی گرفتم.۹ ماه بارداریش و زایمانش با من بوده خنده هاش واسه یکی دیگه.فقط وقتی گریه می‌کنه منو می‌شناسه🤣

سلام. من دوتا دستم رو میذارم زیرش میبرمش بالا و پایین میخنده

سلام من بازی کردنی با لب خندون وبا هیجان میگم بیام بخورمت بعد لمیرم طرف گردنش لبهامو میچسبونم به گردنش سرمو تکون میدم اونم میخنده و....از دوماهگی همین بازیو باهاش میکنم تکراریه ولی هر بار میکنم براش تازگی داره میخنده یا ادای عطسه کردنو در میارم و.....