۴ پاسخ

قطره پدی لاکت عالیه دوبار در رور هر بار پنج قطره بده عالیه...من اینو کسی معرفی کرد گفتم باشه ولی عادی شد

باید هشت ساعتی مرتب سرساعت بدی کمتر دلش درد میکنه من مرتب میدم

دختر منم هم سنه دختر شماست تقریبا. همین مشکل رد داریم
چندین دکتر بردیم ولی همه گفتن که تا 4 ماهگی ان دلپیچه رو داره تقریبا
قطره پروکید دادن خوب بوده ولی هنوز داره
جهت عقربه های اعت ماساز بده دور نافشو با روغن زیتون .

چراهمتون به بچه هاتون گریپ میدین من هم خارجی هم ایرانی دادن انداختم توسطل.ر.مغزبچه اثربدمیزاره بعدها.پدی لاکت خوبه بقیه داروهامن امتحان کردم هیچ شایذواسه شمااثرکنه ببرش دکتر.شکمش ماساژبده اروغش بگیر