۴ پاسخ

پسر من از شب که میخواد بخوابه تا ظهر که خوابش عمیقه و چشماش بستس فقط شیر خودم رو هر دو ساعت و نیم بهش میدم بعد که بیدار میشه و هوشیار و خواب ظهر یا عصر هم داره دیگه تا شب شیر خشک میخوره
هر دو ساعت و نیم یا سه ساعت 120 تا میخوره

سلام دختر من 60 میلی میخوره هر 1ونیم ساعت شبها هم شیرخودمو

من تا پنجاه روزگی دخترم، دو بار در شبانه روز شیر خشک میدادم، هر بار 60 سی سی
دیگه ده روزه دکتر گفت اگر شیر خودت کافیه، شیر خشک نده، که نمیدم

تو طول روز شیر خودمو میدم با دوبار ۶۰ سی سی شیر خشک،شبا هم سه،چهار بار خشک میخوره اونام ۶۰ سی سی