۱۷ پاسخ

پسر منم هم خوابش کمه و هم با گریه پا میشه و هم آبریزش و گرفتگی بینی داره. برای هوابش نمیدونم چی کار باید کرد😁😁 چون خودم جواب نگرفتم ولی برای گرفتگی بینی قطره رینوسالتین بریزین و قطره منتول هم نعنایی هست که بمالید به پیشبندش یا پره بینی. خیلی خوب باز میکنه

اینو بفرست بیاد من یکم گازبگیرم خوب میشه😄😄😄😄😚😚😚😚ماشالا هزار ماشالا

ابریزش بینی که باید دارو بخوره احتمال سرما خوردگی هست ولی واسه بیخوابی عالیه ترنجبین دم کن چند شد قبل خواب بده تا خوابش تنظیم بشه عالیه

سلام زیر سرش قرآن بزار وقتی بیداره هر جا که میرین از همونجا باهاش صحبت کنین بچها میفهمن اینطوری خیالش راحت میشه موقع خوابم تا بیدار میشه باهاش صحبت کنین که فکر نکنه تنهاست آبریزش بخاطر این فصله اگه شیر خوب میره مشکلی نیست

زير سرش چاقو با قران بزار و صدقه بده آيت الكرسى بخون و فوت كن بهش

دخترمنم همینجوری بود مادرشوهرم تویه پارچه کوچولو یه تیکه نون و یکم نمک بست گذاشت زیربالش دخترم ازاون روز به بعد اصلا باگریه بیدارنشده

سرماخورده احتمالا دماغش گرفته از شیر خودت چند قطره بربز تو بینیش دماغش باز میشه

شاید دندون باشه

پسر شما مثه پسر من تپلو و فقط گشنس نمیتونه بخوابه باید غذای کمکی بدین تا سیر بشه بچه

قطره آهن بهش میدی به مرور زمان خوب میشه عزیزدلم چیزی نیست

منم پسرم ریفلاکسوالرژی به لبنیات داره این حالتی که میگی امکان داره آلرژی داشته امکان ریفلاکس پنهان شایدباشه آخه پسرمنم بالانمی باره

به نظرم رفلاکس داره ببر دکتر

ماشالا احتمالا سرناخورده یا آلرژی داره شیر خددتو میدی

عزيزم پسر منم ايريزش داره دو روزه من زاتيدن ميدم با قطره بيني

سلام این که نباید بخوابه اینو فقط باید بچلونیش خدا نگهداره براتون ..احتمالا سرما خورده خوب

وای خدا ماشاالله

ماشالله عزیزم😍😍