۸ پاسخ

روی لثه هاش دست بکش ببین ساکت میشه برای دندوناشه

شاید گوشش یا دلش درد میکنه از دندون هم میتونه باشه ولی اول گوش و دل رو چک کنید گلم

احتمالا برای دندونشه.ببین بین پاهاش نسوخته از اب دندونش یکم باز بزارش اروم میشه

شاید گشنه نیس،پسرمنم امروز همین بود.دیربع دیر شیر میخورد.بی قراری هم یه مدته داره،ببین دل درد نداره.

ژل بی حسی لثه بگیر. خارجی بهتر جواب میده اگه خیلی آب از دهنش میاد دستش تو دهنش میکنه حتما بخاطر دندونشه

حالا نمیشه بشینی بگی از دندونه حتما علتشو پیدا کن چشم بهم بزنی خدای نکرده وزنش کم میشه

میتونه هم بخاطر دندون باشه هم دل درد.خودت عرق نعنا بخور

آزمایش ادرار دادی؟