۲۰ پاسخ

ویار بارداری یکی از اتفاقات دوران بارداری است که بسیاری از زنان آن را در این دوران و به ویژه در ماه‌های اول بارداری تجربه می‌کنند. دلیل بروز این ویارها هنوز به طور کامل مشخص نشده است و در شرایطی که بسیاری از زنان آنها را به جنسیت خاصی ربط می‌دهند، اما حقیقت این است که هیچ آزمایش علمی از این موضوع حمایت نمی‌کند. تاکنون براساس مطالعاتی که انجام شده است، ویارهای دوران بارداری را به کمبود مواد غذایی در بدن نسبت می‌دهند. با نصب اپلیکیشن گهواره آگاهی خود را در مورد انواع ویارها و روش های برطرف کردن ان‌ها با دیگر مادران تبادل نظر کنید. همچنین از دیگر ابزارهای بارداری، زایمان و کلی ویدئوهای آموزشی  بهره‌مند شوید.

ویار ابلیمو در بارداری

به این معنا که وقتی ویار یک ماده‌ی غذایی خاصی را می‌کنید، در واقع به یکی از مواد مغذی موجود در آن نیاز دارید. در مورد ویار به آبلیمو این موضوع به احتمال زیاد در مورد افرادی که در این دوران کم خونی دارند رخ می‌دهند و در واقع در اثر کم خونی احساس نیاز به خوردن آبلیمو در شما ایجاد می‌شود. ویار به مواد غذایی شوری مانند خوردن کشک در بارداری نیز دقیقاً به همین علت است. در بارداری چون حجم خون مادر تا دو برابر افزایش پیدا می‌کند، میزان سدیم آن نسبت به حجم کاهش پیدا می‌کند و در نتیجه میل به خوردن شوریجات در فرد افزایش پیدا می‌کند.

در شرایطی که بعضی از افراد ممکن است این ویارها را به جنسیت جنین پسر نسبت دهند، اما حقیقت این است که چنین چیزی اعتبار علمی ندارد و علت علمی این ویارها افت فشار خون است. برای اطلاع از جنسیت جنین تنها می‌توانید از روش‌های معتبری که برای این کار وجود دارند استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این روش‌ها می‌توانید به مقاله‌ی سونوگرافی تعیین جنسیت جنین مراجعه کنید.

مادر شوهرم تا فهمید من لیمو اشتها کردم گفت نی نی پسره رفتم انامولی گفت پسره

من هم سه ماه اول فقط ترشی آلبالو خوردم و لیمو ترش با نمک تمرهندی لواشک .بچم پسر شد .

سلام بسلامتی اگه خیلی با خوردن لیمو نمک حال میکنی حتما پسره ....من سر دخترام کشک ترش دوست داشتم فقط سر این عاشق لیمو شدم با نمک

منم خیلی شور و ترش دوست دارم
خیار رو با ابلیمو نمک میخورم 😜
سر پسر اولم هم نمکی و شوری دوست داشتم الان شدیدتر شده انگار
میگن ویار مادری که پسر داره اینه ولی بازم استثنا هست بین مادرا

منکه سه ماهه اول لیموترش هوس میکردم حتی بو میکردم اروم میشدم نی نیم پسره

منم لیموترش با نمک دوست دارم ولی بچم خداروشکر دخترِ
فکر نکنم ربطی داشته باشه

منم همین ویاروداشتم بهم سونواحتمال پسرداد

منم زیادلیموترش تازه ونمک میخوردم
بچم دختره
ولی زیادم نخورمن شنیدم که دفع پروتیین میکنه

منم در بچه دومیم انار ترش و لیمو ترش و هر چیزی که ترش باشه میخوردم بچم دختره

سلام من اول ترشی الان همه چی فردا میرم سنوان تی به نطرتون جنسیت چیه

سلام مامانامن سه ماهه اولم امروزتموم شددکترهم نرفتم چطوری توخونه بفهمم بچم دختریاپسر

خانومم خوردن چیزهای ترش و شور نشانه این هست که نینیت پسره. مبارکت باشه

من سربچه اولم ویارشوروترش داشتم همه میگفتن بچه ات پسره ولی دختربود.

وای دهنم اب افتاد . یعنی لیمو ترش ک میخورم عشق میکنم . ولی از اونور سر دلم میسوزه معدم یعنی منم ماه های اولمه

هرچی باشه سالم باشه 🌹

من از اول بارداریم همش دلم لیمو ترش میخواد و نی نیم دخمله

من چیزای شور دوس دارم .خیارشور .پنیر محلی ولی بچم دختره .

منم چیزای ترش دوس دارم و بچم پسره

منم چیزای ترش وشوزدوسداشتم بچم پسره

عزیزم هیچ ربطی به جنسیت نداره