۱۰ پاسخ

من همه پوشکارو امتحان کردم مرسی از همه عالی تره قدش حسابی بلنده تا کمر بچرو میپوشونه کشاش نرمه رد نمیندازه و چسباش ی حالتیه ک اگه پوشک بزرگـ باشه چسبارو میتونی روهم ببندی تاحالا نم نداده بیرون ولی مایبیبی و مولفیکس میبندم سریع میزنه بیرون من بسته پنجاه تایی سایز سه رو هشتاد میخرم فروشگاههای افق کوروش تو فروش ویژه هاشون مرسی رو میدن پنجاه تومن با تخفیف

من قبلا استفاده کردم اصلا راضی نبودم

من استفاده میکنم و راضی هستم
۴۴ قیمتش ۸۱ هست ولی من از کوروش میگیرم ۵۷
شماره ۴ استفاده میکنم

مرسی خیلی خوبه من سایز۳رومیگیرم ۵۰تاداره بادستمال مرطوبش۵۳تومن میگیرم

منم از مرسی استفاده میکنم سایز ۴میخرم ۵۵تومن پوشکه خوبیه بنظرم

من خودم استفاده نکردم ولی یکی از دوستام میگفت اصلا خوب نیست ...من خودم از مای بی بی و ببم استفاده میکنم عالیه

سلام مارک مرسی واقعا عالیه پسر من ۸ ماهش هست از مرسی استفاده میکنه ۴۴ تایی الان ۶۵ هست .ولی شکم پسر من در روز ۴ بار بیشتر کار میکنه هزینه میره بالا

پیشنهاد میکنم پوشک پارچه ای تهیه کنید عالیه

من استفاده کردم ای پسرم تمام دون دونوشد پرتشون کردم

من مولفیکس استفاده میکنم وقتی یه چیز دیگه میبندم پسرم حساسیت میزنه