۶ پاسخ

منم کم حوصله هستم ولی ن دیگه بچه زدن داره آخه به خودت مسلط باش سوره ولعصر زیاد بخون سعی کن بدنت کم آب نشه که روسیستم اعصابت تاثیرمیزاره گل گاوزبون آرامبخشه یه کمی دم کن بخور.واینکه وقتی بچت گریه کرد بغلش کن تکون تکون بده واز آرامش خودت بهش بده

الهی.دختر..نزن بچه رو..تو.اتاق هم نزار..بعدا آسیب هاش و نشون میده...احتمالا به خاطر بهم ریختن هورمون ها افسردگی بعد از زایمان گرفتی..از همسرت کمک بخواه..باهاش حرف بزن...وقت بیشتری.باهاش بگذرون...با ی روانشناس هم حرف بزنیم بد نیس..کمکت میکنه این دوره رو زودتر بگذرونی...فقط تورو خدا جوجه اتو نزن..تو.اتاق هم نزار..دلت میاد؟؟😢😢😢 الان اون.جوجه تو.رو تنها حامی ش میدونه..😞😞😞

گاوزبون دم کن بخور

عزیزم به اعصابت مسلط باش بچه گناه داره زدن که هرگز اما اگه اینجوری اعصابت خراب شد یه نفس عمیق بکش بابچه ت مهربون رفتار کن اونم گریه نمیکنه خودتم خوب میشه اعصابت

هر وقت بچه اتو زدی یاد بچه ایی بیافتد که سالم نیست توی بیمارستانهاست ماهها با مادر و پدرش اونوقت به خاطر نعمت بزرگ خدا که بهتون عنایت کرده به اعصابت وسط میشی ویتامین ب6بخور و از خدا کمک بخواه و اون بچه جز تو کسی نداره بچه بی دلیل گریه نخواهد کرد مادر عزیز

نه نزنش تو رو خدا گناه داره....پسرت هم سنه پسره منه