۵ پاسخ

سلام عزیزم فک نمیکنم ربطی به ترشی شیرینی داشته باشه،من خودم عاشق ترشیجات بودم،ازمیوه تا فسنجون ترش،لواشک این چیزا بچه پسرشد

من تا هفته ۲۲عاشق ترشی و شوری بودم خیلی لواشک و لیمو ترش میخوردم ،الان یکی دوهفته که دلم به شیرینی میره ،،،هنوزم از ترشی بدم نمیاد اما اولا اصلا دلم شیرینی نمیخواست ولی الان میخورم ،،،بچمم دختره ،عزیزم به این چیزا نیست که ترشی بخوری پسر یا شیرینی دختره ،،،فقط دست خداست

گلم به ویار ربطی نداره پسر یا دختر بودن.هرچی که باشه خدارو صد هزار بار شکر

چرا استرس داری بابا استرس سمه خواهر

اولا عزیزم استرس سمه برای جنین روش تاثیر میذاره انشالله هرچی هست صحیح وسالم باشه منم به چیزای ترش علاقه دارم وبچم پسرع البته سیستم بدنی هرکس فرق داره