۶ پاسخ

عزیزم براش حریره بادام درست کن یا سرلاک بده. شاید خورد امتحان کن

خب شیر بده براش ظهر ناهارشو بخوره دا

سلام گلم انشالاکه مشکلی نداره ماخودمون هم بعضی وقتاصباچیزی نمیتونیم بخوریم اگه دقت کرده باشی. اینجورچیزاعادیه نگران نباش گلم

سلام همه چیو امتحان کردی ببینی میخوره یا ن؟اگه همه چیو امتحان کردی و نمیخوره اشکال نداره ب زور بهش نده.اگه گشنش باشه میخوره.چندوقتی زیاد تو کوکش نباش خودش درست میشه.میتونی هم ی تیکه نون دستش بدی خودش میکنه میخوره کم کم.نگرانش نباش😌

ان شاءالله که مشکلی پیش نمیاد.یعنی شیر هم نمیخوره؟

ناراحت نباش پسر منم همینطوره