۵ پاسخ

عزیزم با پشت چایی صاف کن رنده کن دون نمیشه دیگه اینقد خیس نکن خاصیت از دست میده ده دقیقه با ابجوش خیس کن و پوست بگیر چند دقیقه اخر بریز تو فرنی یا حریره

تو بادوم رواسیاب بکن بعدم ده دقیقه ک بجابرنج آسیاب شده بپزه دیگه خوبه بزارقوام بیادبعدم بده نی نی بخوره دیگه نمیخوادک زیادحساس باشی

مامان گل صافی چای یا الک اگرداری ازپشت اون بسابونش مسلمه انجورکه شمامیکنی دون هست پوست بادام هم بگیریدسفیدباشه بادام

اول یه روز میزارین بادوم ها خیس بخوره بعد پوستشو میکنین بعد با دستگاه آسیاب میکنین همراه نبات بعد آرد برنجم بهش اضافه میکنین تقریبا دو برابر بادوم میزارین تو یه ظرف همیشه آماده داشته باشین هر موقع خواستین درست کنین فقط آب و شکر بهش اضافه میکنین پنج شیش دقیقه هم میزارین بپزه بزرگتر ک شد بچتون ینی هفت ماهه شد شیر جوشیده هم میتونین اضافه کنین بهش من این کارو کردم

به هیچ وجه بچه زیر یک سال نباید قندو شکر و نبات و نمک بخوره نمیدونم چطور بعضیا میان میگن به بچه شش ماهه شکر و نبات بده!!! نبات هم نباید به نوزاد بدین بخوره حالا چون به شکل بلوری در اومده فکر نکنین ضرر نداره