۹ پاسخ

بله ممکنه بچه زباد دردش نیاد گریه نکنه ولی بازم شما استامینوفنو بده طبق دستورش،ممکنه اصن بخاطر همین استامینوفن دردش کمتر شده باشه و تب نکرده

هر ۴ ساعت باید استامینوفن بدید

استامینوفن رو می دید تب نمی کنه یه روز هر 4 ساعت بدید فردا هر 6 ساعت. بچه تن درد داره. اگه ندید هم ممکنه تب کنه هم ناله می کنه

امروز تافردا حتما بهش بده هرشش ساعت بده وقتی تب نداره پسرمنم تاشب نه دردداشت نه تب دیگه ازده یازده شب شروع کرد

اره واسه منم اینجوری بود من دادم ولی روز دوم هر ۸ ساعت دادم

آره پسرمنم نه تب کردنه بیقراری کرداصلا دردنداشت فقط روز اول دادم استامینفون

خدارو شکر پسر من دو شب تب داشت سه روز بیقرار بود

سلام عزیرم اگه تب نداره نیازی نیست بدین

خدا رو شکر. نه وقتی تب نداره استامینوفن ندید