۷ پاسخ

سلام مامان مهربرن😍
سرد بودن دست و پای نوزاد معمولا طبیعی است و نشانه پایین بودن دمای محیط و احساس سرمای نوزاد نیست، دمای بدن نوزاد را از روی دست گذاشتن روی شکم او می‌توان متوجه شد، اگر سردی دست و پا همراه عرق کردن در این ناحیه‌ها است تا یک سالگی جای نگرانی ندارد؛ پس از این سن نوزاد از نظر کمبود ویتامین D و در موارد نادر تیروئید باید بررسی شود؛ البته تعریق ارثی نیز وجود دارد که اگر موروثی باشد جای نگرانی ندارد.

سلام.دختر منم همینطور بود بردمش دکتر گفت هیچ مشکلی نیست فقط جوراب بپوشونش

پسرمنم همیشه دست وپاش سرده اگه ازتیروئیدبود توغربالگری نشون میداد

دختر منم اینجوره دست هاش یخ میشه دستکس میپوشونم درست میشه مگه سه روزگی آزمایش تیرویید نگرفتن از بچت ؟؟

وقتی هم عرق می کنن دست و پاشون سرد میشه. البته ممکنه کمبود آهن هم باشه

دستکش دستش کنین تا خون جریان پیدا کنه گرم میشه

سلام پسر منم همینطوریع فک نکنم ربطی داشته باشه