۶ پاسخ

عزیزم دلایل مدفوع سبز

سلام. من از فوق تخصص نوزادان پرسیدم. گفت این باورم عامیانس که پی پی سبز یعنی بچه سرماخورده یا پهلوش چاییده. ایشون گفتن پی پی سبز بدون هیچ علامت دیگه ای مثل آبریزش بینی و .... هیچ مشکلی نداره. بعضی موافق رخ میده. اگه شیر خشک میدی پسر گلت به خاطر آهن شیر خشک هم میتونه باشه. ولی در کل نگران کننده نیس

دختر من وقتی گوشش یاجاییش درد کردنی مدفوعش سبز میشه

شیر خودتو اگر میخوره کامل از یک سینه بده تا به چربی برسه اگر شیر خشک هم میخوره ممکنه بخاطر آهن شیر خشک باشه

براى پسر منم سبزه دكترش گفت طبيعيه

شاید عفونت داره عزیزم