۵ پاسخ

منم ماه اخربارداریم همینجوری درد میکرد البته موقع نشسته بودم درد نمیکرد بلند میشدم ازجام خیلی درد میکرد میلنگیدم تا یکم راه میرفتم بهتر میشد الان زایمان کردم باز همون درد دارم

من اوندفه به دکترم گفتم گفت اگه موقع استراحتم درد داری باید قرص بهت بدم

منم خیلی پادرد دارم نه عزیزم خطرناک نیست این دردا طبیعیه برای این که بهتر بشین با ئ روغنی چرب کنید وماساژ بدین وپاتونوگرم نگه دارید

به نظرم به دکترتون بگید خیلی بهتره.هرچی باشه اونا بهتر از ما میدونن

تاریخ زایمانتون کی زدن