۱۰ پاسخ

چرا پوشک من ۶۰ هزارتومن دادن ۴تا شورت آموزشی خریدم بعداز هربار مصرف میشورم اصلا پوشک استفاده نمیکنم مگر اینکه بخوام برم مهمانی خیلیم بهتره چون اینجوری تند تند عوض میکنی وتمیز میکنی بچه را

عزیزم فقط مای بیبی نارنجی هم باصرفه هک عالی

من کوکومی مصرف میکنم اره خوبه راضیم نه حساسیت نمیاره

سلام عزیزم منم مای بی بی میبستم اما چون دوقلو دارم خیلی استفاده م میشه،دو روزه کوکومی گرفتم خیلی راضیم نم نمیزنه چسبش هم خوبه بنظرم استفاده کن اما ببم گرفتم جالب نبود

من که میگیرم راضیه ام هم قیمتش هم حساسیت نداره

من گرفتم عزیزم راضی نبودم

من مولفیکس استفاده میکنم.قیمتش هم بالاست...میشه عوض کردنوعش رو

من o baby دارم قیمتشم ب صرفس و راضیم عزیزم

نه پوشک خوبیه بستگی به بچه داره ک حساسیت داره یا نه

قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟