۱۳ پاسخ

سلام من براش مولفیکس میبندم راضی ام ۴۶ تایی ۵۶ میخرم

سلام ازمولفیکس استفاده میکنم آره عالیه

سلام عزیزم. مولفیکس استفاده میکنم. راضی هم هستم. بسته ۵۲ رو ۵۰ میخریم

مای بی بی خوبه.۱۰درصدهم تخفیف داره

سلام من مای بیبی استفاده میکنم برا پسرم و راضی ام ۳۴ عددیش ۵۰ فک کنم

من ملفیکس استفاده میکنم سایزدو ۵۲داره ۵۳تومن میخرم خوبه راضیم

My babyمای بی بی

من تا وقتی که پمپرز ارزون بود پمپرز استفاده می کردم. اما یه شبه سایز ۲ پمپرز از ۵۸ تومن شد ۱۲۴ تومن. پمپرز فوق عالی بود.
مجبور شدم مولفیکس ببندم اما اصلا راضی نیستم. بعضی وقتا پس میده. پی پی هم‌ که همیشه پس میده.

هه
یه بارم واسه امتحان مای بی بی خریدیم. دیدم بچه ام بی تابی می کنه. دیدم اون پلاستیک چسبش پوست بچمو کنده بود و زخم کرده بود با پلاستیکش گذاشتم پشت در خونه.

الان ناچارم مولفیکس استفاده می کنم.

پمپرز خیلی عالیه ولی بخاطر تحریم ها شماره یک و دارن دو و سه گیر نمیاد
بعدازاون از مارک مولفیکس و مرسی استفاده کردم که اونام خوبن
مای بی بی استفاده کردم اصلا راضی نبودم

سلام . مای بی بی . آره خوبه که . من بزرگش رو میگیرم به صرفه تره .۴۴ بود حالا شده ۴۶ .

من از اوی بی بی استفاده میکنم واسه پسرم خیلیم راضی ام اصلا بو نمیده

من ماي بي بي استفاده ميكنم سايز ٢
٤٤تا توشه ٤١ تومن
خيلي راضيم
مولفيكس اصلا خوب نيست

من مای بیبی میزنم به پسرم