۷ پاسخ

منم ان تی جفتم پایین بود. با بزرگتر شدن رحم آنومالی بهم گفت ۳ سانت با دهانه رحمم فاصله گرفته. تازه دکار بهم حرفی از استراحتو عدم نزدیکی نزد. گفت خودش میره بالا

نگران نباش عزیزم با استراحت جفت حتما میره بالا تر

لصن نزدیکی وکار سنگین نکن خودتو بکار نده پله بالا پایین نکن

من غربالگری اولم قدامی مارژینال بودم جفتم پایین بود ی ماه فقط دراز کش بودم با شیاف انومالی گفتن خوبه جای جفتت ولی همچنان دراز کشم بیشتر

سلام منم تک سونو ان تی جفتم مث شما خلفی مارژینال بود ولی با بزرگتر شدن نی نی جفتم بالا رف..شمام استراحت کنین با بزرگ شدن بچه بالا میره

سلام عزیزم خوبی؟منم جفتم بشدت پایین بود دقیقا پشت رحم بسمت پایین.دکترم بهم گفت استراحت کنم
پیاده روی و کار سنگین و جارو کشیدن و خم و راست شدن و نزدیکی نداشته باشم تا هفته ی ۲۴ که رفتم سونو جفتم رفته بود بالا و به حالت عادی دراومده بود
اصلا نگرانی نداره فقط باید استراحت کنی

سلام من تو سونو ان تی جفتم پاییم بود که با استراحت و عدم نزدیکی بالاتر رفت.تو سونو بعدیم بهم گفتن بهتر شده