۶ پاسخ

بچه داداش من دوماهشه چندبار تا حالا برفک زده نمیدونم چرا.ولی ازاین قطره استفاده کرده بد نبوده

سلام اره خوبه من استفاده کردم

گلم خوبه بده بهش نگران نباس

سلام ، چون بار اول داری استفاده میکنی خوب استفاده کن و دوره درمان رو کامل کن تا برنگرده ، اگه مرحله اول درمان خوب نکنی دوباره برمیگرده ، بدن به نیستات مقاوم میشه ، هر شش ساعت یک قطره چکان کامل بچکون داخل دهانش ، اگه شیر مادر میدی حتما نوک سینه هات رو پماد کلوتریمازول بزن ، قبل شیر دهی بشور ، سوتین هم با صابون بشور بزار تو افتاب خشک شه یا با اتو خشک کن.بین هفت تا ده روز هم ادامه بده اگه خوب شده باشه هم ادامه بده. برفک یه نوع قارچه که وقتی دهان بچه الوده بشه ، نوک سینه هم آلوده میکنه . حتما درمان نوک سینه و دهان بچه رو باهم انجام بده. من سه ماهه با برفک دهان بچم درگیرم ، دهنش به نیستات مقاوم شده . اصلا هم خوب نمیشه ، بار اول که نیستات دادم سه روزه خوب شد ،ولی چون سینه هامو درمان نکردم دوباره برگشت.

سلام‌
سینتو عزیزم با محلول آب جوش شیرین بشور بعد بده ب نوزادت بخوره

سلام اره خوبه من استفاده کردم