۷ پاسخ

سلام پسر منم سمت چپم هست واز ۱۷هفتگی قشنگ تکون میخوره الانم ک بیشتر شده وروجک

من از ۱۶ هفته تکونای پسرمو حس میکنم ، ولی طرز قرار گرفتن نوزاد تو شکم مادر ، تو هر زنی متفاوته ،مال من که سرش سمت پهلوی چپمه و پاهاش سمت راست ، چون لگداشو بیشتر سمت راست حس میکنم ،

سلام گلم پسملم سمت چپه از ۱۷هفتگی تکوناشو حس میکنم

منم پسرم سمت چپه بیشتر،از ۱۷ هفته دیگ تکوناشو حس کردم،الان تکون ها کمتر شده ولی ضربه ها قویتر شدن،الان هم سمت راست میزنه هم سمت چپ،ولی چپ بیشتر

پسرم هم سمت چپه هم راست
اره خیلی تکون میخورد

اره گلم مال منم سمت چپه نه تکون خوردنش تازگیا زیاد شده قبلا کم بود

سلام عزیزم که تو هفته ۱۹ هستم و هنوز تکون های گل پسرمو حس نکردم