۶ پاسخ

تو همون بیمارستانی ک قراره زایمان کنید قبل زایمانتون سونو میکنن

منو روز زایمان فرستادن همون سونوگرافی بیمارستانی که سزارین داشتم.

عزیزم من شنیدم که جنین توی سی و هفت هفته ام چرخیده. بچه من بریچ بود توی سی و هشت سزارین کردم. دکتر گفت چون سرش خیلی بالاست و تا سی و هشت تغییری نکرده دیگه توی هفته باقی مانده سرش نمیره توی لگن.

سلام تا هفته ۳۶ ممکنه بچرخه

یه روز قبل زایمان دوباره میفرستن اگه بریچه ولی خیلی کم پیش میاد از هفته ۳۴ دیگه بچرخه من خودم ۳۵ چرخید

سلام عزیزم منم الان ۳۵هفته سنو هست برم تو ۳۵هفته ایا؟؟