۹ پاسخ

ممکنه از هفته دیگه شروع بشه

وااااي توروخدااا خوشبخالت نداري من ديگه ديوووونه شدم خودم كه غذا نميپزم مامانم بنده خداهم ميپزه حالم بد ميشهههه

سلام بهتره که اینجوری
من از بس حالت تهوع باهامه دیوونه شدم
از همه چی حالم بهم میخوره

سلام عزیزم منم تا سه روز پیش مثل شما بودم ولی از سه روز پیش شروع شد😭 از بوی یخچالو هزار تااا چیز دیگه حالم بد میشهههه ، فقط هم میتونم غذای سرد بخورم

خیلی خوبه اینکه جای نگرانی نیس برو حالشو ببر همه مثل هم نیستن بعضیا ویار ندارن بعضیا هم خیلی دارن که بارداری براشون عذابه..

سلام بهترناراحتی من که زیاددارم اینقدرشدید

منم ندارم بهتر خداروشکر کن😁

منم ندارم حالت تهوع هم ندارم فقط عصر ها یه کم سنگین میشم

ممنون از همه ی شما