۷ پاسخ

سلام عزیزم اخر شب نور خونه رو کم کن و راس ی ساعت مشخص تا ۱ هفته برو اتاق و تاریک کن و بساط خواب رو مهیا کن قطعا شبای اول مقاومت میکنه سعی کن با آرامش تو بغلت نگهش داری و روا بزار لالایی بخون تا بخواب دکتر پسرم شربت گیاهی بی بی اسلیپ رو داد گفت تا پایان شیشه راس ی ساعت بده من فقط ۱ هفته دادم همون هفته ک اقدام ب تنطیم خواب کردم ۹ شربت میدادم ۱۱ میبرم اتاق الان تقریبا تنطیم شده

بعد نکته مهم اینکه از ۹ شب دیگ ب هیچ عنوان نزار بخوابه حتی در حد چرت زدن بازی کن مشغولش کن تا همون ساعت ۱۱ ببرش تو اتاق و بخوابونش جواب میده قطعا فقط صبوری میخواد

دقیقا منم همین مشکل را داشتم ، دوستان میگند عصر نزار بچه بخوابه در صورتی که بجه ایی که خسته هست هیچ کاریش نمیش کرد و بد موقع ممکنه خوابش ببره وشب نخوابه. تنها راهی که داره اینه که از صبح خوابش رو منظم کنی. یه روز طرفای ۹ صبح بیدارش کن و باهاش بازی کن بعد ساعت ۱۲ تا ۲ هم دوباره بخوابه عصر هم ۵ تا نهایت ۷ بخوابه شب هم دیگه ۱۱ میره برای خواب. این تنها راه هست من کاملا تجربه کردم.

پسر منم اولا همینجوری بود الان عصرا یکم میخابونمش دیگه نمیخابونم ک شب خابش بگیره بیشترم باهاش بازی میکنم ک خسته بشه واس شب بخابه صبح هاهم تا۱۲ اینا بیدارش میکنم

وای یعنی میشه زودتر بخوابن من که تا ۵بیدارم باهاش گاهی هم ۶😕😕

سلام خوابشو تنظیم کنید

سلام این درد منم هیت خداوکیل تو اگه تا ۲و۳ هست من ۴و۵.جدیدا تا ۳و۴آوردمش ..میدونی چکار کن سر شب نزاری بخابه که عالیه اگه هم خوابش گرفت حدود نیم سعت بیشتر نزارش من که از این راه حل نتیجه ی بهتری گرفتم .البته تاساعت نهایتا ۱۲ یه نیم ساعت بزاردبعد ۱۲ مطلقا نزار تا خودش خسته میشه زودتر میخابه