۷ پاسخ

سلام عزیزم. من از ماه ۶ دایم شکمم سفت میشد حتی تست انقباض هم دادم مشکلی نبود. دکترم گفت طبیعیه. البته زمانهایی که معدم کار نمیکنه یا نفخ میکنم بیشتر میشه این سفت شدن

طبيعي چون جاي بچه تنگه وتو بچه رو لمس ميكني كه سفته

بخاطر اینه هفته هایه اخری وبچت بزرگ شده اگه این سفتی در طول روز کامل نیست عیبی نداره ولی اگه در طول روز حرکتش کم شده وسفت شدنش طولانی شده حتما سونو برو خیالت راحت بشه

بواسطه اینکه بچه دیگه تقریبا رشدش کامل شده و فضای شکم شما براش کوچیک شده و این باعث سفت شدن شکم شما بصورت طبیعیه این موردیه که در رابطه با همه پیش میاد😊

عزیزم حتما ی سونو برو

بچه خودشو سفت میکنه بخاطر جای تنگش، طبیعیه

منم سمت راستم اینطوری میشه