۳ پاسخ

استفراغ،اسهال ، دونه های قرمز رو بدنش ، لکه های خون تو مدفوع

کودک با واکنش فوری به پروتئین گاوی ممکن است علائمی مانند استفراغ، اسهال، مخاط و یا خون در مدفوع و درد شکم داشته باشد. همچنین برخی از کودکان ممکن است دچار راش پوستی، آبریزش بینی و یا مشکلات تنفسی شوند.

بیشتر نوزادان نسبت به پروتئین گاوی واکنش تأخیری دارند و علائم پوستی و گوارشی از خود نشان می دهند. علائم گوارشی همانند واکنش فوری شامل استفراغ، درد شکم، بی قراری های طولانی، گریه های ناشی از کولیک شیرخوارگی(قولنج)، خون و یا مخاط در مدفوع و اسهال می شود. علائم پوستی شامل کهیر و اگزما است.

الرژی به پروتیین گاوی 90 درصد تا یکسالگی بهبود پیدا میکنند اما موارد بسیار نادری هم متاسفانه گاه تا 2الی 5 سالگی طول میکشند

زخم در مقعد.خارش. کهیر روی پوست از نشونه هاشه