۵ پاسخ

الان ۱۰۰ تومنه

خانوما من بچم 35 هفته دنبا امده وزنش 2کیلو 600 هست چی بخورم بچم وزن بگیره

۲وعده درروزهروعده ۳پیمانه توآب یاشیرحل میکنی توی یک لیوان آب .قیمتش ۲۸ هزارتومنه

سلام عزیزم من استفاده میکنم تو زیاد شدن شیر تاثیر زیادی نداره ولی داخلش پروبیوتیک داره برای نفخ بچه خیلی خوبه و این که یه مکمل کامله طعم هاش بد نیست بستگی به ذائقه شما داره وانیلی مزه بستنی میده. روزی دو لیوان با اب جوشیده سرد باید استفاده کنی.

من خوردم هیچ تاثیری نداشت فقط طعم وانیلی رومیشه خوردمنکه خوشم نیومد بجاش آب هویج بخور زیره ی سبز و سیاه ورازیانه دم کن بخورسوپ بخوراب کله پاچه بخور