۶ پاسخ

دوست خواهرم بچه که تو شکمش افتاد همون اولش گفت حرکتشو حس میکنه چون خیلی دختر لاغری بود ...باز زن عمومم گفت بچه اولش تو شکمش افتاد خیلی لاغر بوده همون اولاش حس میکرده چیزی تو شکمش راه میره

نه بابا ۱۱ هفته باد شکمه فکر میکنن حرکت بچس
من ۲۶ هفتگی تازه حس کردم

نه من که بعید میدونم خیلی زودش ۱۶ ۱۷ هفته است تازه اونم برای خانم هایی که بارداری اولشون نباشه

البته قرار نیس که شما نفهمیدین ماهم نفهمیم😅

ن عزیزم بد ۱۸ هفته اس و مونده ب جفت

من یه هفته بعد پریودم نبض فهمیدم از ۱۱ هفتم حرکت مثل پر زدن پروانه که رفته رفته بیشتر شد بعد ۱۸ هفتم مثل حباب شد بعدش لگدهاش حرکتاش بیشتر شد