۳ پاسخ

تا ۴۰ روزگی گلم بعد اون سعی کن ساعت خوابشو تنظیم کنی ک شب خودتم استراحت کنی ۳ ساعت یا ۴ ساعت یبار شیر بهش بده عادت کنه دختر من دیگه خیلی دیر بخوابه ۱۲ شب میخوابه تا ۵..۶ پامیشه شیر میخوره جاشو عوض میکنم دوباره میخوابه تا ۸..۹ هرچی بیشتر بخوابن بهتر رشت میکنن گلم ولی سعی کن شیرشو حتما بدیی

مم از یک ماهگی ۳یا ۴ساعتی خودش بیدار میشد

عزیزم تا سه روزگی نهایتا تا یه هفتگیش ، به بعدش هر وقت بیدار شد بهش شیر بده ، اینجوری بچت عصبی میشه که همش از خواب بیدارش کنی بهش شیر بدی ، بعدا دچار بی اشتهایی میشه اینو متخصص بهم گفت