۱۶ پاسخ

من نمیدونم چرا چیزی و اطلاع درستی ندارن ازش هرکس میاد نظر میده..هر دوش مثبت ربطی ب بارداری ناموفق یا موفق نداره ..بارداری ناموفق یا موفق فقط با سونو مشخص میشه ..دلیل کمرنگ بودنش هم بخاطر اینک سطح هورمون bhg هنوز پایین ممکن دوهفته باشه..خیلی خانما عجله دارن برای ازمایش خون هنوز دوهفته اشون بتا پایین نشون داده میشه دکترای الان هم ک هرچی میشه میگن بارداری خارج از رحم کلی استرس ب مادر وارد میکنن حتی ممکن تو همون دوهفته اول سونو واژینال بدن ساک اونموقع تشکیل نشده بگن بارداری خارج از رحم با امپول بچه رو سقط کنن ک همین بلا سرم داشت میومد خوشبختانه متوجه شدم از دکتر هم شکایت کردم

وقتی کم رنگ باشه یعنی لقاح دیرتر گرفته زودزدی، وقتی پررنگ باشه یعنی زودترگرفته، درهرصورت مبارکت باشه

منم ی بارداری ناموفق داشتم،از من تو آزمایش خون بتام خیلی کم بود،یعنی هورمون پروژسترون ک برای رشد جنین خیلی کم بود تو بدنم،خودش ده روز بعد سقط شد،این دفعه اما خداروشکر بتام خیلی زیاد بود و خوب بود،برا شمام همینه یعنی همه چیز اوکیه

فرقش به جنس بی بی چک هست.بعضیهاشون آشغالن واصلا کارنمیکنن.انشاالله که بارداری .برو آزمایش خون

سلام گلم هردو نشانه مثبت..حتما فردا برین ازمایش خون

عزیزم ممکن بتا کسی بالا یا پایین باشه چون انعقاد نطفه ممکن چند روز فرق کنه انشا... ک این بارداری ت موفق میشه ۷ روز دعای نادعلی نذر کن زیارت عاشورا ۴۰ روز بخون وقتی حامله شدی ختم قرآن و نماز شب یادت نره

سلام عکس بی بی چک را بفرست ببینم

بخاطر اینکه کودک شما درحال درشد

عزیزم بستگی داره لقاح کی صورت گرفته اگه لقاح زود انجام شده باشه خوب بیبی رنگش پرنگ ار میزنه

وقتی بتا پایین باشه خط دوم کمرنگ میشه و ربطی به بارداری موفق و نا موفق هم نداره

ربطی نداره بسته به زمان تست زدنت داره ، که هورمون تو خونت زیاد باشه یا کم معمولا صبح که هورمون بیشتر هست تست میزنن

اوایل بارداری بتا کمه و اون خط کمرنگ بعدش بتا زیاد میشه و اون خطه پررنگ میشه

باردارید دیگه عزیزم

معمولا وقتی زود بی بی میزنی چون قلب تشکیل نشده یه خط کمرنگ میفته ولی بازم ینی مثبته.مبارک باشه

بخاطر مقدار هورمون بارداریه هرچی بیشتر باشه هورمون بارداری سریعتر خط نشون میده و پر رنگ تره من تو این بارداری همین تجربه رو داشتم از آزمایشگاه پرسیدم بهم اینجور گفتن

عزیزم مبارکه یعنی حامله ای اگه بچه درحال سقط باشه خیلی خط کمرنگی دیده میشه