۴ پاسخ

عزیزم دیدم دوستمون نوشته بود امپول پرومتیزان اگر خواستی بزنی بگو اول تست کنن برات چون حساسیت دارن بعضی ها نسبت به این امپول و اگر الرژی داشته باشی خدایی نکرده خیلی اذیت میشی

سلام عزیزم منم مثل شما بودم دمیترون مصرف کردم چند وقت اما روم تاثیر نداشت و یبوست شدید برام آورد ناچارا دکتر برام آمپول پرومتازین نوشت گفت هیچ ضرری نداره و هفته ای یه بار میتونم بزنم که حالمو خیلی خوب کرده

سلام عزیزم خب میتونی به دکترت بگی که برات قرص ضد تهوع بده

منم مثل شما بودم الان بهتر شدم سعی کن به چیزایی که ویار میکنی ختما بخوری شده باشه به زور به خاطر کوچولوت بخور اگه ام بالا بیاری باز یه چیزی جذب میشه اگه نخوری بچه از خودت تغذیه میکنه و واسه خودت سخت میشه