۹ پاسخ

سلام عزیزم نگران نباش
من هفته 40 رو تموم کرده بودم
دهانه رحمم دو سانت باز شده بود
رفتم بیمارستان به سه ساعت زایمان طبیعی کردم
توکل به خدا کن
ورزش های بارداری برو حتما
ورزش کت تو اینترنت سرچ کن روزی 150 تا برو

منم تو 40 هفته با هیچ روشی درد زایمانم نیومد رحمم یکسانت بود اخرش امپول فشار زدن

منم بچه اولم اونجوری بودم، ۳۹ هفته و ۶ روزم بود دکتر معاینه کرد اصلا باز نبود درد هم نداشتم ولی دیگه وقتم بود، دکتر صبح دستی تحریک کرد و گفت برو پیاده روی و حمام و ... تا شب دردت گرفت بیا بیمارستان معاینه ت کنیم اگه ۳ سانت بودی بستری بشی، که دقیقا همونطوری شد و شب ساعت ۱۱‌ با درد و ۳ سانت بستری شدم و حدود ۴ صبح زایمان کردم

نترس عزیزم من 42هفته زایمان کردم😐😐هر کاری میکردم دردم نمیگرفت دوتا امپول فشار زدن بعد 4ساعت زایمان کردم.البته تو این 4ساعت تو حموم بیمارستان زیر دوش اب گرم بودم دردم خیلی کم میکرد

عزیزم من ۴۱هفته ۵روزم بود که دردم گرفت

من درد نداشتم رحمم باز نشده بود . امپول زدن تا 6سانت باز شد چقدر درد کشیدم ولی اخرش سز شدم

چ جالب اتفاقا من ازطبیعی میترسم 😊

عزیزم منم دقیقا همینطور بودم ک دکترم گف قرص کرچک بخوردم صب و ظهر و شب مصرف کردم دقیقا بد دوسه روز دردم اومد رفتم بیمارستان رحمم باز شده بود

آره عزیزم نگران نباش هنوز وقت داری ☺