۷ پاسخ

عزیزم شکمش و دور نافشو با روغن زیتون یا یه کوچولو روغن کرچک ماساژ بده به ارامی و به صورت دایره وار خودتم غذاهای ملین و اب فراوان بخور

من خودم اب هویج میخوردم
هم خودم هم دخترم 🙈🙈🙈 بخور برا جفت تون خوبه

لواشک طبیعی بخور بچه سریع مدفوع میکنه

براش از شیاف استفاده کن یا مقعدشو با گوش پاکن چرب کن و چند دقیقه نگه دار تا زور بزنه....یا از چای +کره بهش بده بخوره در حد ۵ قطره

سلام ، میگن تا ۱۰ روز طبیعی هست خودش درست میشه

سلام عزيزم بخدا نميدونم چطوري هست پسر من شكمش خوب يود راحت دسشويي ميكرد بي بي كر با كوليك دادم يدتر شده شكمش كار نميكته واقعا نميدفهمم جطوريه

سلام نگران نباشید اگر شیر خودتونو می خوره یا یک هفته هم طیبعی هست عزیزم ، اینو بگما اگر حالاتش طبیعی باشه تو زور نباشه و اذیت نشه و شیر بخوره ، واما راه حل شیاف گلیسیرین از داروخانه بگیر براش بزار