۷ پاسخ

عزیزم خیار ورق ورق نازک کن بزار رو پیشونیش و اگه خیلی تب شدید داشت حلقه حلقه کن بزار زیر بغلش
اولش ی کم بگیر تو دستت یخ نکنه ی هو

چون به واکسن سیاه سرفه حساسیت داشته
پا شوی بده عزیزم
امروز کمپرس سرد و فردا کمپرس گرم
دمای خونه خنک باشه و لباسم تنش‌نکنی زیاد یه رکابی و شرت

یع پارچه با اب ولرم خیس کن روی شکم و قسمت داخل بازوها یا قسمت داخل ران بزار اگه واکسن تو دستشه تو بازو نزار یا برعکس اگع رانش هست همین چون اب ب قسمتی واکسن زده نخوره .روی سینه و پیشانی اصلا دسمال خیس نزارین

با تب سنج هم هر ١ساعت تبشو بگير اگر بالاي ٣٨/٥رفت بايد دكتر ببري زير اين نيازي نيست

هر ٤ساعت دوبرابر وزنش استامينيفون بده امروز كمپزس سرد بزار هر نيم ساعت فردا كمپرس گرم بزار
پاشويه هم بكن ولي مواظب باش سرما نخوره
لباس نخي هم تنش كن

یک سوم شیاف براش بزار پاشویه اش کن اب به پاش نخوره اصلا هر چهار ساعت استامینوفن بده کمپرسور سرد امروز بذار فردا کمپرس گرم

از این روش ها امتحان کنید از تجربیان مادران هستش