۶ پاسخ

سفالیک دیگه نمیچرخه

من ازاول بارداریم تاآخرهشت ماهگی بچم به پابودازاول نه ماه بچم چرخیدوتونستم طبیعی بیارم چون بچه اولم وطبیعی اورده بودم اصلادوس نداشتم سزارین بشم شماتالحظه زایمانت وقت داری

چراهمش حرفه یکی ازنزدیکامون تابیمارستان موقع زایمانش بچش به پابودومیخاس طبیعی بیاره توبیمارستان استغفارونذرکردن بچش چرخیددقیقازمان دردزایمانش، خدابه وقتش اگه قسمتت باشه طبیعی بیاری همه چیزودرس میکنه اگه هم نچرخیدحتمابه صلاحته که سزارین کنی فقط استرس نداشته باش ارامش بهترین چیزه ونذرودعا

نه گلم جا تنگه دیگه.

سلام عزیزم ن دیگ بچه نمیچرخه❤❤

سلام عزیزم.....نه دیگه الان جاش تنگ شده احتمال دور کاملش خیلی کمه