۴ پاسخ

عزیزم مرطب قطرشو بده. اگه تب کرد شیاف بزار

هر چهار ساعت استامینوفن و روز بعدش هر شش ساعت روز اول کمپرس سرد روز دوم کمپرس گرم با روغن زیتون چرب کن

پسر منم امروز واكسن چهار ماهگى زده الانم بيدار موندم نكنه تب كنه
ديروزو كلا تب نكرد بالاترين درجه خرارت بدنش ٣٧ بود ولى باز ميترسم
الانم بيدار نميشه بهش استا بدم 🥴اخرين بار ساعت ١ دادم حالا موندم شير بخراد اول استا بدم بعد شير

قطره استامینوفن رو ۴ ساعتی به اندازه ی دوبرابر وزنش بدین تب نمیکنه دیگه ان شاا..