۶ پاسخ

سلام عزیز احتمالش خیلی کمه منم ۳۳هفته رفتم دیگه نرفته بودم تا دیروز بخاطر وضعیت بچم سنو دادم نچرخیده بود

نه نمیچرخه از منم نچرخید

نه عزیزم فک نکنم بچرخه دیگه

ن فک نکنم بچرخه چون من 29هفته رفتم سفالیک بود 32هفته ام رفتم سفالیک بود وقتی تو دوهفته نچرخیده بعیدمیدونم بچرخه چون سرپایین باشه یکم سخته چرخش ولی پا پایین باشه راحتره حالانمیدونم یدونم 37هفته دکترم گفت سونوداری

من تو ۳۴ هفته سفالیک بود دکترم گفت احتمالش کمه ولی ممکنه بچرخه
من خودم حس میکنم ضربه هاش آروم شده جاش تنگه نمیتونه بچرخه😬

سفالیک به بریچ خیلی درصده پایینی داره ولی بریچ به سفالیکه درصدش بالاست