۹ پاسخ

من که۴۲روزش بود سوراخ کردم😊😊😊😊

من گوش دخترمو ۲ماهگی سوراخ کردم ک کمتر متوجه بشه

به نظرم بزار ۲سالش بشه الانم با این وضع کرونا نری بهتره خدایی نکرده عفونت کنه بخوای هی ببری بیاری فقط پشیمونی میمونه تا ۲سال دیگه خدا بزرگه مریضی تموم بشه با خیال راحت برو

من ده روزش بود سوراخ کردم ولی جایی نبردم تو خونه زن داداشم سوراخ کرد زودم خوب شد

سلام . من امروز بردم گوششو سوراخ کردم .فقط همون لحظه گریه کرد 😍😍

من سه ماه داشت بردم.اصلا اذیت نشد هرروز با پنبه الکل ضدعفونی کن پماد هم بزن.بعد از دوهفته هم منگنه رو دربیار طلا بنداز به گوشش.

یا باید تا بچست زودتر سوراخ کنی یا بذاری خوب بزرگ بشه که خیلیم سخت تر میشه چون لاله گوش زخیم تر میشه من دو ماهه بود سوراخ کردم

خواهر زادمو پنج ماهگی بردن گوشش رو سوراخ کردن

منم میخوام چند روز دیگه که میشه ۳ماهش ببرمش بنظرم وقته خوبیه