۶ پاسخ

ربطی ب پدی لاکت نداره.اتفاقا پدی لاکت خیلی خوبه

عزیزم پدی لاکت برای باکتریهای مفید روده س که زودتر به تعادل سیستم گوارش برسه و کمی یبوست میاره ، اگه اینطوره شد دکتر برای بچه من به جای پدی لاکت ، بی بی کر داده که اونم اسهال میاره و خودت هی باید اینا رو با هم جابجا کنی. اما دلپیچه ش ماله کولیکه که باید گل گریپ یا کولیک اید بدی.

دختر منم خیلی اذیت شد با پدی لاکت و بیبی کر و بیولاکت ... آخر سر دکتر قطع کرد براش چون هر دفعه میخورد میپیچید به خودش . دکتر گفت اون پروبیوتیک معده رو دختر من داره واسه همین اینا اذیتش میکنه

لوبیا و حبوبات نخور.ی مدت میوه نخور.هرچی بخوری رو بچت اثر داره...ی مدت رعایت کن..

واسه پدی ااکت نیس دل پیچه داره

سلام این قطره ها به بعضی از بچه ها نمیوفته . به دکترش بگو
برای دختر من هم همینجور شد
کولیکیل..کولیک اید رو هم دادم بازم فایده نداشت تا بی بی کر این خوب بود براش