۵ پاسخ

جای معتبر بری امکاااان نداره ، برای من ۱۲ هفته هم بالای نود درصد احتمال دادن و ۱۵ هفته صد در صد شد ، ۱۸ هفته هم باز همون بود⁦☺️⁩

منم انومالی رفتم به احتمال گفت

ببین خیلی خیلی خیلی به ندرت پیش میاد

نه دیگه احتمالش خیلی خیلی کمه

من ۱۸ هفته ۴روز رفتم نیلو . البته نی نیم انقدر پاهاش باز بود ۱۸۰ درجه 🤣 دیگه خودم با چشم خودم دیدم جنسیتو . کاملا مشخصه مگر اینکه بچه بد خوابیده باشه پاش بسته باشه چمیدونم نتونن درست ببینن