۵ پاسخ

بله زیادترمیشه ولی اگه نی نیت زیادبمکه بیشتر میشه مخصوصا شبها غذا هایی مثل آبگوشت ماش اگه نی نیت دختر رازیانه هم شیر و زیاد میکنند باکباب

آره قطره شیرافزا بخور خیلی خوبه،خرما و کنجد

بله مک زدن بچه خیلیی خوبه

بله ب تغذییت اهمیت بده قطره یا قرص شیرافزا مایعات زیاد و میک زدن بچه خیلللی تاثیر داره

سلام عزيزم از داروخونه پوذر شيرافزا يا لاكتودين كه مال شركت دينه هست بگير براي من اون خيلي تاثير داشت و بعد سك ماه شيرم رو خوب كرد كله پاچه و مايعات زياد بخور
شير دوش تو بيمارستان به ما گفتن منسوخ شده و برا منم خوب نبود هرچي بچه بيشتر بخوره بيشتر شير مياد