۸ پاسخ

نترس.با این شربتها کم میشه.اول سگا گریپ رو روزی ۳ بارهر بار یه قطره چکون میدادم . دیدم باز دل درد داره دوباره بردم گفت هر بار دوقطره چکون . از دیروز دوقطره چکون رو شروع کردم‌ یعنی هروعده.
پدی لاکت هم ۵ قطره صبح ۵ قطره شب.

ببرش دکتر حتتتما. الان سن نشون دادن رفلاکسه . زودتر ببر درمان شه.حتی اگر بالاهم نیاره رفلاکس پنهان داره

پسر منم یه چند روزیه دقیقا همینطوریه . دکترم بردم فقط یه شربت سگا گریپ داده با پدی لاکت .

من دخترمو بردم دکتر همین علائم وداشت به من گفت نه رفلاکس نداره بعد گرمیچر داد منم بعد شیرم اروغ شو میزنه یه ربع هم بغلم یا به پشت میخوابونمش بعد میزارمش سرجاش وبه پهلو بزارش دیگه قشنگ میخوابه ومشکلییم نداره عزیزم بالا اوردنشم دیگه همه نوزادا همینن وهمشونم دل درد دارن چیزایی که نفخ دارن کمتر بخور مراعات کن خوب میشه

رفلاکس داره عزیزم
ببرش دکتر

پسر منم شیر خشک میخوره بعد ک عاروقشو میگیرم میزارمش بعد چنددقیقه مث شیر پرت میشه ازدهنش بیرون باز بعدش یکم پنیری میاد

مرتب آروغ بگیر بچها تا 4ماهگی دل درد دارن آروغ نگیر دلدردش بیشتر میشه

عزیزه من بچه دلش درد میکنه یا دارو دل درد بده یا کندر با راضیانه بگیر رازیانه آسیاب کن یه قاشق چای خوری بریز تو استکان چنتا دونه کندر تلخ بنداز توش آب جوش بریز یه ظرف بزار روش دم بیاد بعد از صافی رد کن با قطره چکون یا قاشق بده عالیه .