۵ پاسخ

عزیزم بهش اول غذابده بعدشیرخشک سعی کن شیرخشکشوحجمشوکمترکنی تاگرسنه بشه وبه سمت غذاخوردن میل پیداکنه

غصه نخور شاید از دندونشه پسرم منم اینطوری بود دوره ی خودش کم کم می خوره سیب زمینی با تخم مرع بزار جلوش خودش بخوره

ممکنه رفللکس داشته باشه به خاطر همین دوست نداره غذا بخوره

پسر منم دو هفته اینجوری شد فقط شیر خشک خورد سخت نگیر خودش بعد چند روز ترک میکنه الان پسرم کلا در روز دوبار شیر خشک میخوره خودش ترک کرد من کاری نکردم

عزیزم باید هر جوری میشه بدی بچها گرسنن ولی مقاومت میکنن پسر منم اوایل تقریبن همینجوری بود ظرفشو بزارید پیشش خودتونم بخورید یک مزه بره دهنش کم کم عادت میکنه باید وقت بزارید براش هی تند تند یک چیزی بزارید جلوش.