۸ پاسخ

طبیعیه آخراش که کارش فقط قلمبه کردنه 😂😂😅😅

مال منم کمه،😔من دیگه سپردم به خدا بچمو،هزینه سنو یا حتی بیمارستان رفتن هر روز رو ندارم

منم همینطورم حرکتش ضعیف شده میگن جاش تنگه

سلام این طبیعیه دکترم میگف جاش تنگه

میگن توی ۲ساعت ده تا حرکت ریزو درشت .اما نینی من یه ساعتایی خوابه یه ساعتایی بیشتر از ۱۰تا میزنه همینکه تکون میخوره نشونه خوبیه هر وقت به حرکتاش شک کردی یه چیز شیرین یا غذا بخور به پهلو بخواب تو ۲ساعت ۱۰تا حرکت ریزو درشت بزنه حالش خوبه

واسه منم از هفته سی و سه کم حرکت شده ...توکل برخدا ان شاءالله همه نی نی هامون سالم دنیا بیان

بخاطر اینه ک جاش تنگه
برا اطمینان بعد وعده های غذاییت ب پهلو چپ دراز بکش و حرکاتشو بشمار.تو ۱ساعت ۴حرکت.تو ۲ساعت ۱۰حرکت

منم دقیقا از هفته ۳۴ تا اخرای ۳۵ حرکتاش کم‌شده بود دکتر گف طبیعی ولی الان دوباره حرکتاش زیاد شده😍