۷ پاسخ

دختر من دو ماهشه ۱۲ شب میخوابه تا ۸ صبح.اگر گشنه باشه خودش بیدار میشه.من ۱۲ شب سیرش میکنم راحت میخوابه تا صبح

هیچ اشکالی نداره از یه سنی ب بعد کمتر برای شیر خوردن بیدار میشن از خواب طبیعیه.

بچه ی این سنو نمیخواد بیدارکنین
دخترمن ۵ ۶ ساعتی یبار بیدار میشد خودش

نوزاد که نیست دو ساعت یبار بخوای شیر بدی تا یکماهگی میگن دوساعت یبار

داخل خواب بهش بده بیدارشم نکن ولی سه ماه سنی نیست که گرسنه اش نشه احتمالن خوابش سنگین البته بستگی داره قبل خواب چند سی سی بخوره

عزيزم اين غلط هست تا ١ هفته اول بله هر دوساعت بعدش كه ديدين سالم هست و زردي نداره نمي خواد خودش پا مي شه به وقتش والله من از اول بيدارم نكردم طبق نظر دكتر قندشم پايين نيومد بچه گناه داره وسط خوب بيداش مي كنين كه چي بشه خودش گشنش شه پا مي شه با. اينكار بچتون ياد مي گيره تند تند پاشه و تو ٤ ماهگي كه بايد شروع كنيم به قطع شير شب تا ٦ ماهگي مشكل مي شه الان هم پسرم ١١ مي خوابه ٧ پا مي شه

از ساعت چند ميخوابه؟
معمولا ماه اول و ميگن هر دو ساعت شير بديد
ولي ديگه به مرور كمتر ميشه
ديگه خودش هر موقع گرسنه ش بشه بيدار ميشه
دكتر به من گفت ٥ ساعت هم جا داره كه بيدار نشه و سير باشه