۵ پاسخ

سلام عزیزم دکتر واسه پسرمن بیبی دنت(baby dent) تجویز کرده میزنم ارومتر میشه...

من خیاریاهویج سردمیدم دستش.یایک کم دیفن هیدرامین میزنم به لثه هاش

سلام. وای پسر منم اینطوری شده اصلا خواب راحت نداره 😭

پسر من خیلی آب از دهنش می اومد و نق می زد و گریه می کرد شیر هم نمی‌خورد بردمش دکتر شربت زینوکولیک داد هم برای دل درد و دل پیچه و نفخ هست هم برای لثه بچه‌ها خیلی خوب بود از وقتی بهش دادم دیگه آروم آروم شده خوابشم بهتر شده

عزیزم میتونی ی پیازپوست بکنی بدی دستش دندون بگیره خودت پیشش بمون ی موقع گازنزنه حواست باشه بدازچن دیقه میتونی ازش بگیری من خودم همینکارو میکنم