۴ پاسخ

آره عزیزم حداقل تا 10 روزگی باید حتما حتما هم شب هم روز هر 2 ساعت بیدارش کنی شیر بخوره بعد از اون شبا بذار خودش بیدار بشه بد خوابش نکن ولی از 4ساعت بیشتر نشه جون قندش میافته

عاره من تا یک ماهگی دوساعت دوساعت شیر میدادم چون کوچیک ان خطر داره قندشون بیافته ولی الان خودش بیدار میشع

خودت بیدارش کن وگرنه قندش میوفته

اره عزیزم نهایتا اگه قبلش کامل سیر باشه باید بعد 3ساعت حتما دوباره شیر بخوره