۷ پاسخ

سلام عزیزم
چرا فکر میکنید ممکنه برای دندونش باشه؟ بچه تا تب می‌کنه همه میگن دندونشه ... نه عزیزم دکتر من می‌گفت تب به علت وجود میکروب یا ویروس در بدنه حتی موقع دندون درآوردن هم چون احتمال نفوذ میکروب در این زمان بیشتره برای همین اکثرا بچه ها تب میکنن ... تب بچه ی زیر یکسال بسیار خطرناکه و باید سریع کنترل بشه، حتما آنتی بیوتیک را بهش بدید

استرسی که به این بنده خدا دادید،بدبخت دیوونه نشده خیلیه.

دکتر نگفت چشه مثلا جاییش خدایی نکرده عفونت نداره؟

استفراغ وتب اصلا ربطی به دندون نداره حتما عفونت داشته که دکتر براش نوشته اگه اعتماد ندارید یه دکتر دیگه ببرید

اگر نگرانید دکتر داروی مناسبی تجویز کرده یا نه،ی دکتر دیگه هم ببریدش ولی به هیچ وجه غفلت نکنید و به دندونش قطعا ربطی نداره... دختر شما استفراغ داره و این هیچ ربطی به دندون نداره

نه عزیزم هر تبی که برا دندون نیست حتما عفونت داشته که سفالکسین نوشته

ببر آزمایش .احتمال کرونا هست .سفالکسین معدشو داغون میکنه .چرا نوشته؟؟😕آزیترومایسین مینوسین همیشه