۶ پاسخ

برا بار اول یک قاشق برنج.یه تیکه کوچیک سیب زمینی و هویج.وقتی پخت یکم کره و یکمم اب لیمو بزن

سلام عزیزم یه تیکه مرغ یه تیکه کوچیک سیب زمینی یه تیکه هویج یکم برنج بریز بزار باهم بپزه بعد میکس کن بده نی نی نوش جان کنه

از برنج و مرغ یا گوشت شروع کنید
چند روز که خورد بهش کره,سیب زمینی و هویج اضافه کنید
البته دونه دونه
مثلا دو روز فقط کره باشه بعد سیب زمینی رو اضاف کنید و چند روز بدین بعدم هویج
از یه قاشق مربا خوری سوپ شروع کنید روز های بعد بیشترش کنید

سوپ اولش فقط ارد برنج و مرغ و سیب زمینی هست گلم

سلام میتونی یه تیکه کوچیک ماهیچه بایکم برنج وهویج وسیب زمینی براش بپزی

سلام با یک تکه گوشت ماهیچه و نصف یک هویج و یک قاشق غ خوری برنج شروع کن بعد از ۳ روز یه چیز جدید اضافه کن