۵ پاسخ

عزیزم اگ قهوه با صورتی رنگ باشه بهش میگن لکه بینی که امکان داره چون موعد پریودیته یا هر چیز دیگ ای ببینی اگ همرا با درد زیر شکم نباشه اصلا مشکلی نداره نگران نباش چون استرس از همچی خطرناکتره

سلام متم اینجوریم
هفته ۸ هستم ولی وقت پریود قدیممه میگن چون قهوه ایه اشکال نداره من با دکتر مشورت کردم گفت استراحت کن

ممکنه هماتوم باشه حتمن به دکترت اطلاع بده احتمالا باید استراحت کنی و شیاف پروژسترون استفاده کنی.بهتره اول از همه با دکترت مشورت کنی

مراقب خوراکت هم باش. و اوایل بارداری بیشتر استراحت کن تا بچه خودشو حفظ کنه و بزرگتر بشه خطرش کمتره

سلام عزیزم بله حتی ممکنه خیلی زیادم بشه اوایل بارداری استراحت کن و احتمال داره پزشک بهتون شیاف یا قرص پروژسترون بده که قطع میشه